O nama

/O nama
O nama 2022-04-06T10:17:39+00:00
Nektar Natura Headquarters

Jedinstvena korisnost naših rešenja

Svi zaposleni u Nektar Natura grupaciji neguju naše zajedničke vrednosti: pouzdanost, svežinu, inovacije, tehnologiju i održivost. Zahvaljujući kontinuiranom razvoju zdravih rešenja, kreiranih u skladu sa zahtevima naših klijenata, najukusniji i najinovativniji napici postaju stvarnost. Kako bismo zadovoljili posebne potrebe vašeg hotela, restorana, bara ili neke druge radne sredine, naše odeljenje za istraživanje i razvoj i dispenzer sistemi nalaze se pod istim krovom. Ovo je naš način da vam obezbedimo sve što je neophodno kako biste gostima na siguran način poslužili pića punog i svežeg ukusa.

Rešenja za napitke sve-u-jednom kompanije Nektar Natura se mogu naći u većini hotela, restorana, barova, klubova, kafea, kao i u preduzećima i u okviru javnih prehrambenih ustanova. Pouzdanost 24 sata 7 dana u nedelji nam omogućava da vam budemo podrška za služenje voćnih napitaka, napitaka od povrća, negaziranih i gaziranih pića, rashlađenih, toplih, smrznutih i ostalih posebnih pića. Predstavićemo vam naše rešenje, počev od konsultacije. Potom će uslediti diskucija o problemima sa kojima se vaše poslovanje suočava, a nakon toga sledi razvoj i ugradnja rešenja za napitke koje je prilagođeno vašim potrebama, koje je dizajnirano da ispuni vaše potrebe i potrebe vaših gostiju.

U ugostiteljstvu kao veoma konkurentnoj sredini, HoReCa stručnjacima je potreban pouzdan partner za napitke sve-u-jednom koji ima razvijenu terensku službu i mrežu marketinške podrške. Stoga, mi direktno zapošljavamo lokalnu radnu snagu na terenu i timove za podršku u prodaji i uvek možemo osigurati odličnu podršku 365 dana u godini, 24 sata, 7 dana nedeljno. Pored toga, naše odeljenje za istraživanje i razvoj konstantno razvija nova korisna rešenja koja obuhvataju i pića i rešenja za dispenzer sisteme kako bi vam pomogli u optimizaciji vašeg radnog procesa, povećali prodaju, smanjili troškove i osnažili vaše poslovanje.

Pristup konstantnom kvalitetu sveže posluženih pića u 5 koraka

5-step approach

Nektar Natura kao kompanija i brend

Vizija
Vizija grupacije Nektar Natura je da postane globalna kompanija koja je orijentisana ka korisniku, u kojoj izuzetno motivisani zaposleni obezbeđuju najpouzdanija i najodrživija rešenja za napitke u sektoru HoReCa.

Misija
Mi u kompaniji Nektar Natura smo ponosni na činjenicu da možemo da pružimo podršku ugostiteljskoj industriji širom sveta, sa napicima koja su vrhunskog kvaliteta i prilagođena korisnicima, najnovijim rešenjima za dispenzer sisteme i non-stop terensku podršku – sve u jednom paketu. Predani smo konstantnom usavršavanju i liderskoj poziciji u industriji u smislu kvaliteta, fleksibilnosti, inovativnosti i pouzdanosti, odlučni u nameri da ponudimo svakom korisniku proizvod koji je iznad očekivanja –  baš svakog puta.

Kontaktirajte nas za prezentacijo

Kontakt

REPUBLIKA SRPSKA
NEKTAR NATURA DOO BEOGRAD
Patrijarha Dimitrija 12G
11090 Beograd 75

Info & servis
Tel.: 064 596 22 42
Elektronska pošta: nikola.vranes@nektarnatura.com

Get Social